Αποστολές

 

Οι παραγγελίες εκτελούνται το αργότερο εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από τη λήψη τους, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανώτερης βίας. Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 17:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο αναλογούν Φ.Π.Α.). Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής δεν είναι διαπραγματεύσιμες. 

Για τις αποστολές η εταιρία μας συνεργάζεται με εταιρίες ταχυμεταφορών. Τα προιόντα είναι ασφαλισμένα με τους συνήθης όρους ασφάλισης αυτών των μεταφορέων. Σε αυτές παραδίδει εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών τα προϊόντα οι οποίες αναλαμβάνουν την μεταφορά τους στον τελικό καταναλωτή.

Τα έξοδα αποστολής είναι 4€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για παραγγελίες μέχρι 49,99€ για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες άνω των 50€ που αφορούν παραδόσεις εντός του δικτύου της ACS Courier τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

Παραγγελίες εκτός Ελλάδος δεν υποστηρίζονται αυτόματα, παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να προσδιορίσουμε το κόστος αποστολής.

Δωρεάν αποστολές για αγορές πάνω από 40 ευρώ με την πιστωτική σας κάρτα

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies για ανάλυση, εξατομικευμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις.