Πληρωμές

Μέσω Πιστωτικής κάρτας

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS και με τη χρήση του συστήματος πληρωμών της εταιρείας VIVA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ AE. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν τηρεί στοιχεία των πιστωτικών καρτών στην βάση δεδομένων του και ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Επιλέγοντας πληρωμή με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται για λογαριασμό εταιρείας (σχολείο, φροντιστήριο κλπ) και η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται είναι εταιρική τότε κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

Ατοκες δόσεις με πιστωτική προσφέρονται υπό τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στον ιστότοπο, δηλάδή για αγορές αξίας:
30 - 100 ευρώ έως 3 άτοκες δόσεις
100,01 και πάνω έως 6 άτοκες δόσεις
και μόνον εφόσον η πιστωτική κάρτα του πελάτη υποστηρίζεται ως προς τις άτοκες δόσεις από το σύστημα εκκαθάρισης των πιστωτικών καρτών της VIVA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ AE.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς όψεως των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:
ALPHA BANK: 101 00 2320 020490
ΙΒΑΝ: GR23 0140 1010 1010 0232 0020 490

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 151 / 47091 - 282
IBAN: GR13 0110 1510 0000 1514 7091 282

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο sales@lelivreouvert.gr. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
Οι αναγραφόμενες στο ηλεκτρονικό κατάστημα τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, ενώ δεν συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής.

Με Μετρητά / Αντικαταβολή

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών με μετρητά επιλέγοντας παραλαβή από την έδρα μας ή με αντικαταβολή στην εταιρεία κούριερ που συνεργαζόμαστε. Η επιλογή της αντικαταβολής επιφέρει ένα επιπλέον κόστος €2 (συμπ. ΦΠΑ) το οποίο αντικατοπτρίζει το κόστος που επομίζεται η εταιρεία από την εταιρεία μεταφορών.

Δωρεάν αποστολές για αγορές με την πιστωτική σας κάρτα

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies για ανάλυση, εξατομικευμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις.